Alfa Romeo med Dueler Sport

Dueler H / P Sport dekk kombinerer høy ytelse og sikkerhet for nye Alfa Romeo Stelvio.

Bridgestone har blitt valgt av Alfa Romeo til å være dekkleverandør til sin første premium mellomstore SUV. Konstruert med Run-Flat teknologi, vil Dueler H / P Sport-dekket fra Bridgestone utstyre den helt nye 2018 Alfa Romeo Stelvio.

"Bridgestone er beæret med å levere dekk til den mye forventede Alfa Romeo Stelvio SUV," sa Christophe de Valroger, Vice President Original Equipment, Bridgestone Europe. "Dueler H / P Sport er konstruert for å forbedre sving og håndtering."

Dekksets symmetriske utforming og stive skulderblokker gir styringsrespons. Dekket har sentrale ribbenhøyvinkelkroker og laterale skulderspor for å øke våt trekkraft. Den ekstra tryggheten til Bridgestone Run-Flat-teknologi vil gi sjåføren mulighet til å opprettholde kjøretøykontroll etter en punktering, for å fortsette å kjøre opptil 80kms ved 80km / t og stoppe trygt.

Dueler H / P Sport-dekkene er utviklet av Bridgestone's Technical Center Europe (TCE) i Roma. TCE spiller en ledende rolle innen materialforskning, dekkdesign, prototypeutvikling og produksjon, og alle former for testing.

Bridgestones OE levering til Alfa Romeo Stelvio viderefører et langvarig forhold til merkevaren, som begynte for 25 år siden med Bridgestone-dekk som var spesifisert på Alfa Romeo 155 og fortsatte med 147, 156, 159-modellene. Mer nylig har Bridgestone levert dekk til Alfa Romeo Giulia med ultra-høy ytelse Potenza S001 sportsdekk og alle årstider Turanza EL450 dekk med Run-Flat Technology.

Bridgestone leverer dekk i 2017 til Alfa Romeo Stelvio med sine Dueler H / P Sport dekk, tilbys i størrelse 235 / 60R18 103V for asiatiske Stillehavet og nordamerikanske markeder.

Alfa Romeo med Dueler Sport