BT-016 Pro testvinner i PS

Mer berømmelse til Bridgestones BT-016 PRO, den her gangen som vinner i en test av sportsdekk i motorsykkelmagasinet PS. Det revolusjonerende hypersportdekket kom på prispallen takket være sine enestående, balanserte prestasjoner.

I det tyske motorsykkelmagasinet PS vant dekket over noen av verdens beste sportsdekk, spesielt takket være den fremragende trekkraften i regn og balansert ytelse på tørr bane.

PS utfører sin omfattende testing i samarbeid med Motorrads.
Tørrtest består av en 3050 meter myk, tørr og svingete vei, med retningsendringer og krappe kurver: "ideelt terreng for testing av sportsdekk".
Våttestbanen var hele 1623 meter lang. Den er bygget på en skråning og skiller raskt klinten fra hveten ved at flere kurver heller utover. I tillegg til kjørernes subjektive oppfatning ble også objektive data på bremselengde og rundetid vurdert. Hvorfor er det så viktig med rundetider? "Ingenting er viktigere for oss enn å ha kontakt med veien: [Rundetider] er pålitelige fordi jo bedre respons, grep og presisjon et dekk har, jo tryggere føler du deg som kjører, og jo raskere kan du kjøre. "Med andre ord, er hastigheten en god indikator på generell dekkytelse.

BT-016 PRO fikk god vurdering på tørr bane og ga "et svært harmonisk inntrykk." Men det var ikke før den våte rullebanen dekket virkelig kom til sin rett: "BT-016 PRO overrasket stort på våt test" BT-016 PRO oppnådde den raskeste rundetid og den korteste bremselengde ved 100 km/t (48,2 meter).

Og PS 'konklusjon? "Bravo! Nå føler jeg BT-016 PRO er trygt selv på vått underlag. En virkelig vinner!"

Publisert i det tyske magasinet PS No 5/2011.

For mer informasjon, kontakt pressekontakt Thomas Thøgersen — Tlf: 23 14 36 00

bridgestone battlax bt023 testvinner uk bike