T001 TURANZA

Teknologi med høy sikkerhet, komfort og miljøvennlighet

T001 Turanza er etterkommeren til Turanza ER300. Dekket har lang levetid, god drivstofføkonomi og lav rullemotstand.
Sommerdekket er laget for mellomstore, kompakt og premium personbiler.

Forbedret sikkerhet og kontroll
Det avanserte mønsteret har en blanding av silica i slitebanen som sørger for høy sikkerhet og presis respons. Svært godt grep og stabilitet sideveis, sikrer sammen med stiv dekkskulder en maksimal bremsekraft og de beste kjøreegenskaper.
Dekkets asymmetriske mønster drenerer vannet svært godt, slik at man unngår vannplaning. Sammenlignet med forrige modell har Bridgestone Turanza T001 kortere bremselengde på våt veibane.

Touringdekk med topp komfort
Bridgestones ingeniører har optimalisert formen for perfekt balanse mellom komfort og kjøreegenskaper. Komforten er forbedret ved å utstyre dekket med et støysvakt mønster som reduserer støyen med 1 db i forhold til tidligere modell Turanza ER300. Dekket tilfredsstiller allerede det planlagte støydirektivet som med stor sannsynlighet skal innføres i Europa i 2016.

Mer miljøvennlig bilkjøring
Ved å benytte Bridgestones patenterte NanoPro-Tech™teknologi i dekket har det perfekt balanse mellom lav rullemotstand og sikkert grep. Sammensetningen av polymerer, tilsetningsstoffer og andre gummikomponenter er forbedret helt ned på nano-nivå. Dette gir en optimal gummiblanding med lav friksjon mellom karbonmolekylene. Lav friksjon gir mindre varmgang i dekket og det forbedrer både rullemotstanden, drivstofforbruket og levetiden.
Konstruksjonen av det nye dekket har en lav vekt, og utformingen av dekkstammen reduserer deformasjon. NanoPro-Tech™ gjør at Bridgestone Turanza T001 har en reduksjon i rullemotstanden på 19 %. Dette gir en forbedring i drivstofføkonomien på 2,3 %. Den jevne kontaktflateprofilen i dekket gir et jevnere slitasjebilde, og øker levetiden med 15 %.

Turanza T001