Jaguar XJ220 med nye dekk

     
         
         

Bridgestone og Don Law har startet et samarbeid i UK for å lage neste generasjon dekk til den legendariske Jaguar XJ220.

Bridgestone produserte også dekk tidligere til bilen, men de gikk ut av produksjon for endel år tilbake.

Ved et tilfeldig møte diskuterte Don Law åpent med Bridgestone om muligheten for å lage nye dekk med originale spesifikasjoner. Takket være et nettverk av entusiaster og de to firmaene er nå et team satt sammen som inkluderer den opprinnelige utviklingsingeniøren, testsjåføren og det berømte 004-chassis fra pre-produksjonen.

"Det er viktig å holde slike ikoniske kjøretøy på veien i dag og støtte folk som Don Law og hans team med eksperter. Teknologien har utviklet seg voldsomt de siste årene og vi tror at vi skal kunne utvikle et dekk som får de fleste entusiaster til å smile." sier Christophe de Valroger, Visepresidenten for Consumer OE ho Bridgestone.

Bridgestone leverte Bridgestone Potenza F1 racingdekk til Scuderia Ferrari Formel 1 team, hvert år siden 1999 – en av våre stolteste perioder hvor Ferrari vant "Formula 1 World Constructors Championship"» åtte ganger og "Drivers Championships" syv ganger.

Medieinformasjon : Lars Dahl, tlf. +47 23 14 36 00          
         
Bridgestone Potenza S001 dekk