Saroléa og Bridgestone satser på race i TT Zero

Sarolea satser på podiumplass med Bridgestone Battlax MC-dekk.

Bridgestone er stolt av å kunngjøre at det fortsetter sitt partnerskap med den elektriske belgiske motorsykkelfabrikken Saroléa. For det fjerde året på rad, vil Bridgestone og Saroléa delta i TT Zero-løpene på Isle of Man den 7. juni.

Saroléa SP7 motorsykkel er utstyrt med Bridgestone Battlax MC-dekk. "Dette partnerskapet gir Bridgestone en spennende mulighet til å demonstrere at vi presser grensene når det gjelder kvaliteten på våre produkter. Og ved å legge inn våre vanlige Battlax Racing-dekk til TT Zero, håper vi å vise at vi kan gi hverdagslige ryttere den beste muligheten. "Forklarer Nico Thuy, leder av motorsykelavdelingen hos Bridgestone Europe.

Dean Harrison of Yorkshire, en veldig erfaren mc-kjører, vil lede SP7 for andre året på rad. "Siden i fjor har teamet gjort betydelige forbedringer til SP7, så jeg er spent på å finne ut hva de har gjort. Mitt mål for dette året er podiumplass, og jeg kan ikke se noen grunn til at det ikke vil være mulig," sier Harrison.

Harrisons racingferdigheter kombinert med teknologien og innovasjonen av SP7 og med Bridgestone Battlax racing dekk sikrer at laget er en sterk konkurrent i løpet av podiet.

Bridgestone og Saroléa har en historie som går tilbake til 2014. Dette dynamiske partnerskapet gir full teknisk støtte og dekkompetanse for Saroléas spor- og trafikkambisjoner.

Det fremhever også Bridgestones engasjement for en fremtid med bærekraftig mobilitet, og illustrerer Bridgestones langsiktige miljøvisjon som fokuserer på økologisk bevaring, ressursvern og reduksjon av CO2-utslipp.

Saroléa og Bridgestone satser på race i TT Zero